Anke van de Laar

Anke van de Laar

ADHD & leerproblemen coach

Op maat begeleiding| Ruim 9 jaar ervaring| Empatisch & betrokken

ADHD-klachten

Zoek je een deskundige coach om grip te krijgen op jouw ADD of ADHD-klachten? Dan kun je terecht bij Beeldend Inzicht. Ik bied 1 op 1 begeleiding voor mensen met leerproblemen en/of ADHD. Ik geloof in duurzame veranderingen en bied je een traject op maat. Met behulp van inzichten uit mijn persoonlijke ervaringen als beelddenker en mijn uitgebreide kennis help ik kinderen en volwassenen met ADHD om de regie weer in handen te nemen. Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Lees hieronder dan vooral verder.

ADHD bij kinderen en volwassenen

De drie belangrijkste kenmerken van ADHD zijn hyperactiviteit, impulsiviteit en onoplettendheid. Soms komen alle drie de kenmerken samen voor, maar het kan ook zijn dat onoplettendheid de boventoon voert. in dat geval wordt de diagnose ADD gesteld.

ADHD is niet alleen een label, het is een unieke manier van denken. Voor veel ADHD’ers zijn dingen als op tijd komen, stilzitten, plannen, afspraken nakomen, het huishouden bijhouden en gestructureerd te werk gaan uitdagend. Veel van hen zijn wat we noemen “beelddenkers”, wat soms kan leiden tot diverse moeilijkheden in hun dagelijks leven.
Ik kan mensen echter leren om het beelddenken op een positieve manier in te zetten. 

Wil je weten hoe ik je kan begeleiden tijdens de coachingtrajecten die ik aanbied? Neem dan contact op!

Davis counselor Anke van de Laar

Coaching bij burn-out en ADHD-klachten

Door op de juiste manier met het beelddenken om te leren gaan, kun je meer structuur aanbrengen in je leven. Als je zelf de regie in handen neemt, kunnen ADD-klachten verminderen. ADD en ADHD komen niet alleen voor bij kinderen, er zijn ook veel volwassenen die hiermee worstelen. Ik bied 1 op 1 begeleiding op maat aan voor beelddenkers, ADHD’ers en mensen met leerproblemen. Ook als burn-out coach kan ik jou van dienst zijn.

 

Wil je met me in contact komen?

Heb je vragen over de mogelijkheden of over de 1 op 1 coaching?

Neem contact met me op door een email te sturen naar info@beeldendinzicht.com of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ik kom zo snel mogelijk op je vraag terug.

Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 0411-768080 of 06-20889433.

Anke van de Laar

Neem contact met me op

SUCCES verhalen
van mijn Davis cliënten

Davis methode letters
Onze zoon mocht spelletjes doen, kleien, fouten maken, dingen vertellen. Bezig zijn bij en met Anke, en zij zag en voelde aan waar hij mee zat/wat niet goed ging en probeerde dit samen met hem op te lossen d.m.v. poppetjes of letters kleien. Elke keer als ik onze zoon bij Anke op ging halen, merkte je dat hij er baat bij had/heeft. Anke heeft ook op school de juffen uitgelegd wat de methode inhield en wat zij deed, zodat onze zoon op school ook de geleerde dingen uit kon voeren. Onze zoon is in de tijd dat hij naar Anke is geweest, rustiger geworden, reageert minder fel als er iets gebeurd. Hij kan beter inzien hoe een actie- reactie verloopt en andersom. Nog steeds kunnen wij bij problemen bij Anke terecht. Niet alleen onze zoon, maar ook wij als ouders. Als het op school even niet loopt, gaat hij naar Anke of overleggen wij met Anke door de telefoon. Soms kan een gesprek met Anke ons al duidelijkheid geven over wat we kunnen doen of moeten zeggen. Je merkt aan onze zoon dat hij weet dat je fouten mag maken en dat niet alles fout of goed is wat je doet. Hij kan ook beter aangeven tot hoever je mag komen (niet iedereen is welkom in zijn "gebiedscirkel")
Moeder
Cliënt ADHD en Dyslexie
Beeldend Inzicht Koosh ballen
Mijn zoon heeft dyslexie en blokkeert bij het opnemen van informatie. Anke heeft met enorm veel geduld en vakkennis veel teweeggebracht. Hij heeft meer zelfvertrouwen, wordt begrepen, kijkt anders naar woorden en staat open voor het ontvangen van informatie.
Yvonne
Verhoeven
Davis counseling Anke van de Laar
Wat fijn dat Anke me in alle rust door deze training heeft begeleid! Ik heb in kleine stapjes geleerd hoe de concepten in elkaar zitten. Ik kreeg volop de ruimte om zelf te ontdekken waar ik vastliep en heb ook geleerd hoe ik dit kan oplossen. Ik heb nu helderheid over mijn manier van denken en hoe ik hier mee om kan gaan. En ik kan herkennen wanneer mijn gedachten met me aan de haal gaan en dat ik me kan herpakken.
Cliënt
ADD

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek

kooshballen davis methode