Ik heet Anke van de Laar-van Dijk, Davis® counselor bij Beeldend Inzicht.


Mijn oudste zoon kampte met leerproblemen en via hem ontdekte ik dat ikzelf vergelijkbare leerproblemen had. Mijn zoon kwam terecht bij een Davis counselor. Zowel op leergebied als in het dagelijks leven ging er een nieuwe wereld voor hem open. De begeleiding bracht hem zoveel, dat mijn interesse was gewekt. Ik besloot me verder te verdiepen in de Davis® methode.

Anke van de Laar Beeldend Inzicht

Gecertificeerd Davis counselor 

Met veel plezier begeleid ik mensen met leer- en concentratiestoornissen. Ieder mens is anders en zodoende is ieder begeleidingstraject anders. Dat maakt het heerlijk afwisselend.

Persoonlijke begeleiding bij concentratie- of leerproblemen

Juist door mijn persoonlijke ervaringen uit het verleden kan ik mensen met concentratie- en leerproblemen de juiste begeleiding bieden. Ik begrijp als geen ander wat een leer- of concentratiestoornis inhoudt en hoe je daarmee om kunt gaan. Ook als ouder weet ik wat het betekent om je kind te zien worstelen met zijn of haar leer- of  concentratieprobleem. 

Hoe ga je om met leer- of concentratieproblemen als dyslexie, dyscalculie, ADD of ADHD.  Neem voor meer informatie contact op met Anke van de Laar, Davis counselor van Beeldend Inzicht.