Even voorstellen

Anke van de Laar Davis counselor Beeldend Inzicht

Ik heet Anke van de Laar-van Dijk, Davis® counselor bij Beeldend Inzicht.

Anke van de Laar Davis counselor Beeldend Inzicht

Ervaringsdeskundige

Mijn oudste zoon kampte met leerproblemen en via hem ontdekte ik dat ikzelf vergelijkbare leerproblemen had. Zowel op leergebied als in het dagelijks leven ging er een nieuwe wereld voor hem open. De begeleiding bracht hem zoveel, dat mijn interesse was gewekt. Ik besloot me verder te verdiepen in de Davis® methode.

Gecertificeerd Davis® Counselor

Met veel plezier begeleid ik mensen met leer- en concentratiestoornissen. Ieder mens is anders en zodoende is ieder begeleidingstraject anders. Dat maakt het heerlijk afwisselend.

Persoonlijke begeleiding bij concentratie- en leerproblemen

Juist door mijn persoonlijke ervaringen uit het verleden kan ik mensen met concentratie- en leerproblemen de juiste begeleiding bieden. Ik begrijp als geen ander wat een leer- en concentratiestoornis inhoudt en hoe je daarmee om kunt gaan. Ook als ouder weet ik wat het betekent om je kind te zien worstelen met zijn of haar leer- en concentratieprobleem.

Hoe ga je om met leer- en concentratieproblemen als dyslexie, dyscalculie, ADD of ADHD. Neem voor meer informatie contact op met Anke van de Laar, Davis® counselor van Beeldend Inzicht.

Opleiding & Certificaten

Specialisme ADHD & Dyslexie & Dyscalculie & beelddenken

Davis counselor Anke van de Laar

Davis® Dyslexia Association Nederland afgerond september 2014

Davis® Counselor

Davis® Autism International gestart in 2019 

Ik hoop schooljaar 2023/2024 mijn opleiding af te ronden.

Momenteel in opleiding tot Autisme® counselor

Certificaten

POPtalk Beeldtaal

Workshop Poptalk Basis bij afgerond maart 2021 

 

Platform Mindset

Basistraining Mindset afgerond juni 2023

Mijn kernwaarden

samen

Ik werk samen met mijn cliënten en hun directe omgeving (school/ ouders/partner e.d.) om hun talenten te ontdekken en te waarderen, zodat ze ook in hun directe omgeving mogen ervaren dat ze prima zijn zoals ze zijn.

inzicht

Ik empower mijn cliënten om in alle rust en ruimte zelf te ontdekken en ervaren waar hun sterke en zwakke kanten liggen. Dit geeft ze helderheid over wat er gebeurt in hun hoofd, zodat ze vaardigheden ontwikkelen om zelf de regie over het leven te pakken. 

creativiteit

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het voelt om anders te denken. Het brein van een beelddenker is anders geschakeld en vraagt vaak om creatieve manieren om dingen eigen te maken. Met veel plezier ga ik de uitdaging aan om samen met mijn cliënten te bekijken wat het beste past in welke situatie.

Passie

Ik word heel blij van de inzichten die ik mensen kan geven over de werking van het “beeldendenkende”brein. Dat geeft meer begrip en ruimte voor beelddenkers. 

“ Mijn missie is om mensen te empoweren om de beste versie van zichzelf te zijn, zodat ze weer met zelfvertrouwen en plezier volledig deelnemen aan het dagelijks leven ”
Anke van de Laar
Anke van de Laar
Davis® counselor

SUCCES verhalen
van mijn Davis cliënten

Davis methode letters
Onze zoon mocht spelletjes doen, kleien, fouten maken, dingen vertellen. Bezig zijn bij en met Anke, en zij zag en voelde aan waar hij mee zat/wat niet goed ging en probeerde dit samen met hem op te lossen d.m.v. poppetjes of letters kleien. Elke keer als ik onze zoon bij Anke op ging halen, merkte je dat hij er baat bij had/heeft. Anke heeft ook op school de juffen uitgelegd wat de methode inhield en wat zij deed, zodat onze zoon op school ook de geleerde dingen uit kon voeren. Onze zoon is in de tijd dat hij naar Anke is geweest, rustiger geworden, reageert minder fel als er iets gebeurd. Hij kan beter inzien hoe een actie- reactie verloopt en andersom. Nog steeds kunnen wij bij problemen bij Anke terecht. Niet alleen onze zoon, maar ook wij als ouders. Als het op school even niet loopt, gaat hij naar Anke of overleggen wij met Anke door de telefoon. Soms kan een gesprek met Anke ons al duidelijkheid geven over wat we kunnen doen of moeten zeggen. Je merkt aan onze zoon dat hij weet dat je fouten mag maken en dat niet alles fout of goed is wat je doet. Hij kan ook beter aangeven tot hoever je mag komen (niet iedereen is welkom in zijn "gebiedscirkel")
Moeder
Cliënt ADHD en Dyslexie
Beeldend Inzicht Koosh ballen
Mijn zoon heeft dyslexie en blokkeert bij het opnemen van informatie. Anke heeft met enorm veel geduld en vakkennis veel teweeggebracht. Hij heeft meer zelfvertrouwen, wordt begrepen, kijkt anders naar woorden en staat open voor het ontvangen van informatie.
Yvonne
Verhoeven
Davis counseling Anke van de Laar
asjdf
Vickie
Suarez

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek

kooshballen davis methode