Waarom een Davis® training?

Davis training Beeldend Inzicht

Ben jij een beelddenker?

Ben jij een beelddenker, dan maak je ruimtelijke beelden van alle nieuwe dingen die je tegenkomt. Normaal is dat geen probleem. Het kan zelfs heel handig zijn. Maar bij het lezen van letters en cijfers werkt het niet. Je raakt verwart en daardoor ga je fouten maken.

RON DAVIS

Ron Davis is de grondlegger van de Davis® methode. Hij kampte met hetzelfde probleem. Door zijn vermogen om in beelden te denken, bekeek hij platte letters driedimensionaal. Dat belemmerde hem bij het lezen. Ron Davis bedacht gereedschappen om controle te krijgen over zijn dyslexie. Zo ontwikkelde hij de Davis® methode.

Beeldend Inzicht letters Davis methode

DE DAVIS® METHODE MAAKT GEBRUIK VAN JE CREATIVITEIT

Je leer- en concentratieproblemen verhelpen met Davis technieken. De Davis® methode helpt je controle te krijgen over je igen manier van denken, leren en werken. De methode werkt voor dyslexie, dyscalculie, ADD en ADHD. Met behulp van Davis technieken kun je achterhalen waar voor jou het leerprobleem ligt en het vervolgens oplossen.

De Davis® methode maakt gebruik van je creativiteit. Zo wordt leren leuk. 

Na een Davis programma:

  • kun je de methode toepassen op je dagelijks leven;
  • ben je zelfredzaam en hoeft de omgeving zich niet meer aan te passen;
  • is je zelfvertrouwen gegroeid. Je hebt immers zelf de controle.
Davis gereedschappen oefenen

Veel gestelde vragen

Graag maak ik kennis met je via een vrijblijvend zoom- of telefoongesprek. Vanuit daar bied ik je de mogelijkheid om persoonlijk kennis te maken met mij en mijn manier van werken in mijn praktijk in Liempde. Hebben we een klik dan ben je van harte welkom voor een intakegesprek, daarin stellen we jouw persoonlijke doelen vast en welke training het meest geschikt voor je is.

Een Davis training wordt niet standaard vergoed. In sommige gevallen kan het ADHD-programma worden vergoed vanuit PGB via de gemeente. Bij volwassenen bestaat vaak de mogelijkheid voor een vergoeding van het Davis programma via de werkgever.

Ik ben sinds 2014 gecertificeerd Davis® Counselor. En ik heb ervaring met het begeleiden van kinderen en volwassenen met als passie het begeleiden van AD(H)D’ers.

Beeldend Inzicht is aangesloten bij:

Stichting Adiona, landelijke beroepsorganisatie voor kinder-, jongeren- én gezinscoaches 

Vereniging voor Davis Counselors 

DDA-Nederland 

Davis Dyslexia Association International 

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek

kooshballen davis methode