Davis® ADHD/ ADD coaching

Begeleiding bij ADHD/ADD: Ontdek je kracht, leef & leer op jouw manier!

Anke van de Laar
Anke van de Laar Davis counselor Beeldend Inzicht

Ervaringsdeskundige| Persoonlijke 1 op 1 begeleiding| Empatisch & betrokken| Opgericht in 2014|

Mijn passie is beelddenkers in hun kracht zetten!

Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding om de uitdagingen van ADHD aan te pakken? Bij Beeldend Inzicht sta ik voor je klaar. Hier vinden beelddenkers en mensen met ADHD of leerproblemen een veilige plek voor coaching. Mijn naam is Anke van de Laar, en ik bied 1 op 1 ADD en ADHD coaching aan voor zowel volwassenen als kinderen die vastlopen in werk, school of die worstelen met het vinden van structuur in hun leven door ADHD klachten.

Davis methode counselor Anke

Beelddenken en leerproblemen

 3 tot 5 procent van de bevolking wordt gediagnosticeerd met ADD of ADHD.

ADHD wordt gekenmerkt door hyperactiviteit, impulsiviteit en aandachtsproblemen. Denk hierbij o.a. aan rusteloosheid en moeite hebben met stilzitten. Snel afgeleid raken, hyperactiviteit en dagdromen kan een probleem veroorzaken bij dagelijkse activiteiten. Een ADHD’er is een beelddenker, en beelddenken is een kracht die ik je kan leren gebruiken om meer structuur aan te brengen in je leven. Zo verminder je tegelijkertijd je ADHD klachten. Ik wil je graag begeleiden in dit proces! Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Leren omgaan met ADHD? neem contact op

Heb jij dagelijks te maken met de uitdagingen van ADD of ADHD klachten? Ik ben hier om je te begeleiden meer orde en balans te creëren. Door de juiste structuur aan te brengen, overzicht te krijgen en zelf de controle te nemen, kunnen de positieve aspecten van ADHD sterker naar voren komen. Mijn persoonlijke begeleiding is gericht op beelddenkers. Bij Beeldend Inzicht gaat het om jouw persoonlijke reis naar balans en kracht. Laten we samen werken aan een positieve verandering.

Je kunt Beeldend Inzicht bereiken door te mailen naar info@beeldendinzicht.com of onderstaand contactformulier in te vullen. Je kunt ook bellen naar 0411-768080 of 06-20889433.

 

De Davis® tools

Door het aanleren van deze tools kun je leren om jouw leerproblemen en/of ADHD klachten om te zetten naar een talent!

leren focussen

Je leert bewust en ontspannen focussen. Deze bewuste focus zorgt ervoor dat je jouw aandacht weer kunt richten en weer helder kunt nadenken.

Energiemeter

Je leert om jouw energie aan te passen aan de activiteit.

loslaten

Met een eenvoudige techniek leer je om spanning los te laten, zodat je weer ontspannen en gefocust verder kunt werken.

Verwarring oplossen

Je leert bronnen van verwarring opsporen en op te lossen. Hoe meer verwarring er wordt opgelost, hoe minder vaak je aandacht weg schiet.

Je kunt met behulp van de Davis® techieken effectiever oefenen en het leren kost minder energie en gaat beter.

neem contact op met anke

Anke van de Laar

Het Programma

ADD/ ADHD wordt gekenmerkt door gebrek aan aandacht, gedragsproblemen en ongepaste energieniveaus in verschillende situaties. Uitgerust met de Davis®- tools, leren onze cliënten hoe ze zichzelf kunnen monitoren:

 • Bewuste Focus/Aandacht (Oriëntatie)
 • Interne Energieniveaus
 • Stressmanagementtechnieken

Davis®
Concepten

Naast deze zeer effectieve tools, beheersen klanten van het ADD/ ADHD programma concepten die gedrags-/ levenssituaties aanpakken, met behulp van de Davis® Concepten. Enkele van deze concepten zijn:

 • Ik 
 • Verandering
 • Consequentie
 • Oorzaak / Gevolg
 • Voor/ Na
 • Tijd
 • Volgorde
 • Orde/ Wanorde 

Tijdsduur en kosten

Het Davis® ADD/ ADHD programma duurt minimaal 42 uur, de tijdsduur is afhankelijk van de cliënt en de lengte van iedere sessie. De optimale lengte van een sessie is 3 uur.

De investering:

 • Voor een particulier sessie per uur: €75,00
 • Voor een zakelijke sessie per uur: €135,00 (excl. BTW)
 
 

SUCCES verhaal van een cliënt met ADD klachten

Davis counseling Anke van de Laar
Wat fijn dat Anke me in alle rust door deze training heeft begeleid! Ik heb in kleine stapjes geleerd hoe de concepten in elkaar zitten. Ik kreeg volop de ruimte om zelf te ontdekken waar ik vastliep en heb ook geleerd hoe ik dit kan oplossen. Ik heb nu helderheid over mijn manier van denken en hoe ik hiermee om kan gaan. En ik kan herkennen wanneer mijn gedachten met me aan de haal gaan en dat ik me kan herpakken.
Cliënt
Volwassene met ADD klachten

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek

kooshballen davis methode