Anke van de Laar

Anke van de Laar

ADHD & leerproblemen coach

Op maat begeleiding| Ruim 9 jaar ervaring| Empatisch & betrokken

ADD-coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding bij ADHD-klachten? Bij Beeldend Inzicht kunnen beelddenkers en mensen met ADHD of leerproblemen terecht voor coaching. Ik bied 1 op 1 ADD en ADHD-coaching aan voor volwassenen en kinderen die vastloopen in hun werk, op school, of die worstelen met het vinden van structuur in hun leven. Door middel van mijn coachingtracjecten, kun je zelf de regie in handen nemen over je leven. 

Wil je meer weten over hoe ik beelddenken betrek tijdens deze sessies? Lees hieronder dan verder, ik vertel je graag wat meer.

Beelddenken en leerproblemen

Tussen de 3 en 5 procent van de bevolking is gediagnosticeerd met ADD of ADHD. ADHD wordt gekenmerkt door hyperactiviteit, impulsiviteit en aandachtsproblemen. Denk hierbij aan rusteloosheid en moeite met stilzitten. Snel afgeleid raken, hyperactiviteit en dagdromen kan een probleem veroorzaken bij dagelijkse activiteiten. Mensen met ADD vinden het lastig om hun aandacht bij bepaalde taken te houden. Door gebruik te maken van beelddenken kun je meer structuur krijgen in je leven. Zo zorg je er tegelijkertijd voor dat je minder klachten ervaart.

Ik wil graag begeleiden in dit proces! Neem vooral conatct met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Davis counselor Anke van de Laar

Leren omgaan met ADHD? Neem contact op

Ervaar je veel problemen in je dagelijks leven door ADD of ADHD-klachten? Ik wil je graag begeleiden om meer orde ne balans in jouw leven te creëren. Door op de juiste manier structuur aan te brengen, overzicht te creëren en zelf de regie in handen te nemen, zullen de positieve kanten van ADHD meer op de voorgrond treden. 

Ik bied 1 op 1 begeleiding voor beelddenkers. 

Wil je meer weten over dit speciale traject , of wil je een afspraak inplannen?

Neem dan vooral contact met mij op. Je kunt Beeldend Inzicht bereiken door een email te sturen naar info@beeldendinzicht.com of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Ik kom zo snel mogelijk op je vraag terug.

Je kunt ook bellen naar 0411-768080 of 06-20889433.

Anke van de Laar

Neem contact met me op

SUCCES verhalen
van mijn Davis cliënten

Davis methode letters
Onze zoon mocht spelletjes doen, kleien, fouten maken, dingen vertellen. Bezig zijn bij en met Anke, en zij zag en voelde aan waar hij mee zat/wat niet goed ging en probeerde dit samen met hem op te lossen d.m.v. poppetjes of letters kleien. Elke keer als ik onze zoon bij Anke op ging halen, merkte je dat hij er baat bij had/heeft. Anke heeft ook op school de juffen uitgelegd wat de methode inhield en wat zij deed, zodat onze zoon op school ook de geleerde dingen uit kon voeren. Onze zoon is in de tijd dat hij naar Anke is geweest, rustiger geworden, reageert minder fel als er iets gebeurd. Hij kan beter inzien hoe een actie- reactie verloopt en andersom. Nog steeds kunnen wij bij problemen bij Anke terecht. Niet alleen onze zoon, maar ook wij als ouders. Als het op school even niet loopt, gaat hij naar Anke of overleggen wij met Anke door de telefoon. Soms kan een gesprek met Anke ons al duidelijkheid geven over wat we kunnen doen of moeten zeggen. Je merkt aan onze zoon dat hij weet dat je fouten mag maken en dat niet alles fout of goed is wat je doet. Hij kan ook beter aangeven tot hoever je mag komen (niet iedereen is welkom in zijn "gebiedscirkel")
Moeder
Cliënt ADHD en Dyslexie
Beeldend Inzicht Koosh ballen
Mijn zoon heeft dyslexie en blokkeert bij het opnemen van informatie. Anke heeft met enorm veel geduld en vakkennis veel teweeggebracht. Hij heeft meer zelfvertrouwen, wordt begrepen, kijkt anders naar woorden en staat open voor het ontvangen van informatie.
Yvonne
Verhoeven
Davis counseling Anke van de Laar
Wat fijn dat Anke me in alle rust door deze training heeft begeleid! Ik heb in kleine stapjes geleerd hoe de concepten in elkaar zitten. Ik kreeg volop de ruimte om zelf te ontdekken waar ik vastliep en heb ook geleerd hoe ik dit kan oplossen. Ik heb nu helderheid over mijn manier van denken en hoe ik hier mee om kan gaan. En ik kan herkennen wanneer mijn gedachten met me aan de haal gaan en dat ik me kan herpakken.
Cliënt
ADD

Neem vandaag contact op voor een vrijblijvend gesprek

kooshballen davis methode