Mag ik meer eigenwaarde en zelfvertrouwen?

Ik spiegel me aan andere mensen die hun zaakjes wel in orde lijken te hebben.

In mijn ogen doen zij het perfect.

Is dat werkelijk zo?

Als ik anderen spreek, blijkt dat ook zij zich onzeker voelen. Ook zij voelen zich niet goed genoeg.

Wat is perfect?

Is het wel mogelijk om perfect te zijn?

Ik laat mijn perfectie los en ga op zoek naar wat me blij maakt en waar ik me goed bij voel.Vandaag heb ik mijn eerste stap gezet en het heeft me al nieuwe inzichten en mogelijkheden opgeleverd.Iedere keer als ik in de spiegel kijk, ga ik me niet meer onderuit halen door te denken dat de keuzes die ik maak of heb gemaakt, verkeerd zijn.Vanaf nu ga ik benoemen waar ik dankbaar voor ben vandaag.Ik wil vrouwen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.JOUW inspireren om iedere dag weer opnieuw te beginnen en te kiezen voor een nog mooier JIJ met meer eigenwaarde en plezier in het leven.Ga je mee om het allermooiste uit jezelf te ontdekken?